Vapaalippuja museoon

Jorma Puranen: Museum Meditations -valokuvanäyttely
Aboa Vetus & Ars Novassa 8.11.2020 asti

1-2 vapaalippua kestotilaaja. Vapaalipulla pääset tutustumaan museon kaikkiin näyttelyihin. Tulethan museoon vain täysin terveenä ja oireettomana.

Kaikki vapaaliput ovat tällä hetkellä varattuna. Lippuja voi vielä vapautua, joten kannattaa seurata lipputilannetta.

Varaa vapaalippu

Valokuvataiteilija Jorma Purasen näyttely Museum Meditations paljastaa piiloon jäänyttä historiaa ja unohdettuja paikkoja. Esillä on laaja otos palkitun taiteilijan mittavasta tuotannosta.
Takkahuone-galleriassa Lilli Haapalan installaatio Blues saa kysymään mistä tulevaisuudessa unelmoidaan.
Arkeologian ja nykytaiteen museossa voi tutustua myös aitoon keskiajan Turkuun.