Vapaalippuja Aboa Vetus Ars Nova -museoon

Kustaa Saksi: Aura
Etu jatkuvan tilaajille 13.-25.9.2022

Kaikki liput on varattu loppuun. Niitä saattaa kuitenkin vapautua, joten kannattaa käydä tarkistamassa varaustilanne.

• Vapaalippuja on jaossa yhteensä 500 kpl.
  • Kirjaudu TS-tunnuksellasi. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, tee se täällä.
  • Vapaalipulla 1-2 henkilön sisäänpääsy museoon 13.-25.9.2022. Voit vierailla museon kaikissa näyttelyisssä.
  • Opastetut kierrokset Kustaa Saksi: Aura -näyttelyyn tiistaisin 13. ja 20.9. klo 15-16 sekä torstaisin 15. ja 22.9. klo 17-18. Kierroksille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mukaan mahtuu enintään 30 henkilöä/ kierros.
  • Museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11-18.

Varattuasi lipun

• saat sähköpostiisi linkin Oma TS – Omat etuvaraukset -sivulle, jossa voit hallinnoida varaustasi.
  • Itse lippu ei tule sähköpostiin, vaan se pitää joko tulostaa tai tallentaa (pdf-muotoisena) älypuhelimeen omat etuvaraukset sivun Tulosta-painikkeesta. Suosittelemme lipun tallentamista tai kuvakaappausta siitä, jolloin se on varmasti käytössäsi museoon tullessasi.
  • Lipun varattuasi, et voi tehdä toista varausta. Jos haluat muuttaa esim. lippujen määrää, peru ensin nykyinen varaus ja varaa sitten uusiksi. Huomioithan lipputilanteen, nämä varataan yleensä loppuun nopeasti.

Katso varaustilanne

Omat etuvaraukset

17.6.−9.10. Kustaa Saksi: AURA

Amsterdamissa työskentelevän taiteilija Kustaa Saksin näyttely esittelee laajasti nykyaikaisia kuvakudoksia. Kustaa Saksi on luonut erikoisen kaleidoskooppisen kuvakielen ja hänen omaleimaisessa tyylissään sekoittuu fraktaaleja, migreenikuvioita, psykedeliaa, geometriaa, kulttuurisia viittauksia ja kasvioppia.

Saksi kiinnittää huomionsa maailmassa toistuviin rakenteisiin ja kuvioihin. Teosten myyttiset aiheet ja fraktaalimuodot toistavat samaa kaavaa: aihe kertautuu ja kasvaa loputtomasti toistaen omaa muotoaan.

Saksi on valinnut mediakseen nykyaikaisen kuvakudoksen, jossa virtuaalisen ja materiaalisen rajapinta sekoittuu. Ars Novan ensimmäisessä näyttelykerroksessa nähdään kuvakudoksia, jotka on toteutettu tietokoneohjatuilla Jacquard-kangaspuilla yhteistyössä Tilburgin TextielMuseumin uraauurtavan TextielLabin kanssa Alankomaissa.

Lue lisää näyttelystä.