Joko latasit uutissovelluksen?

Helpota arkeasi ja säästä aikaa
– Turun Sanomat kätevämpänä kuin koskaan

Joko olet tutustunut uutissovellukseemme? Lataamalla sovelluksen älypuhelimeen helpotat tiedonsaantiasi. Pääset nopeasti ja vaivattomasti käsiksi tuoreimpiin paikallisuutisiin, ajankohtaisiin ilmiöihin sekä koti- ja ulkomaan uutisiin.

Tallenna juttuja lukulistalle ja kuuntele uutisia
Kun arjen kiireet painavat päälle, eikä mielenkiintoiselle jutulle tunnu juuri nyt löytyvän aikaa, tallenna se lukulistalle. Voit milloin tahansa palata listaan ja nauttia itsellesi tärkeät sisällöt. Voit myös kuunnella uutisia sekä lukulistallesi talletettuja juttuja kotitöiden lomassa, kävelylenkillä tai vaikka bussimatkalla. Napsauta sovelluksessa kuulokkeiden kuvaa ja nauti uutissisällöistä vaivattomasti.

Asiakaskortti aina mukana etuja varten
Lisäsimme uutissovellukseen myös TS asiakaskortin. Kun sinulla on voimassa jatkuva tilaus ja sovellus ladattuna, asiakaskortti on aina mukanasi uusia tilaajaetuja varten.

Näköislehden lukemiseen oma sovellus
Mikäli luet päivän uutiset mieluummin painetun lehden digitaalisesta versiosta, näköislehdestä, tarvitset uutissovelluksen rinnalle näköislehtisovelluksen. Löydät myös sen helposti sovelluskaupastasi.

Molemmat sovellukset lataat helposti omasta sovelluskaupastasi. Käytä hakusanaa ”turunsanomat”