Onko sähköpostiosoitteesi vaihtunut?

Onko TS-tunnuksenasi aikoinaan teleoperaattorilta maksutta käyttöön saatu sähköpostiosoite, kuten esimerkiksi DNA:n welho.com, Telian pp.inet.fi sekä Elisan kolumbus.fi ja saunalahti.fi? Vai onko työpaikka vaihtunut?

Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi

Mikäli olet jo ottanut tai ottamassa käyttöön toisen sähköpostiosoitteen, muistathan päivittää tiedot myös Turun Sanomiin. TS-tunnuksena oleva sähköpostiosoite on oltava voimassa, jotta pääset kaikkiin sinulle kuuluviin palveluihin – esimerkiksi tilaukseen kuuluviin digisisältöihin sekä omien asiakastietojesi hallintaan Oma TS -palvelussa. Myös tilauksen laskutussähköposti on muistettava vaihtaa.

Toimi näin

1. Kirjaudu Oma TS -palveluun
  2. Siirry kohtaan Omat tiedot
  3. Vaihda TS-tunnuksen sähköpostiosoite
  4. Muista kirjautua uutis- ja näköislehtisovelluksiin uudelleen

Ongelmia?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, salasanakysely ohjautuu vanhaan sähköpostitiliisi, etkä pääse vaihtamaan salasanaasi. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@ts.fi