Puoleen hintaan näyttelyyn

About Art 2023 -nykytaidenäyttely Logomossa
Etu TS jatkuvan tilaajille 3.7.-19.8.2023

Logomoon rakentuu kesän ajaksi Suomen suurin nykytaiteen pop up -näyttely. Makasiini Contemporaryn kuratoimassa kattavassa About Art 2023 -ryhmänäyttelyssä nähdään teoksia nykytaiteen eri kentiltä maalausten, veistosten ja valokuvien muodossa. Näyttely esittelee teoksia 38 kotimaiselta ja kansainväliseltä taiteilijalta. Näyttelyn teokset ovat pääosin taiteilijoiden uutta tuotantoa.
Lue lisää näyttelystä täältä.

• Etu normaalihintaisesta 10 € lipusta, etuhinta 5 € / henkilö. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.
  • 1 etukuponki/ tilaaja,. Kupongilla max. 2 henkilön sisäänpääsy näyttelyyn etuhintaan.
  • Etu on voimassa 3.7.–19.8.2023. Voit vierailla näyttelyssä sinulle sopivana ajankohtana heinä-elokuussa. Esitä varaamasi kuponki Logomon lipunmyynnissä.

Varaa etukuponki, kirjautuminen omalla TS-tunnuksellasi.

Varaa etukuponki

Varattuasi etukupongin

• saat sähköpostiisi linkin Oma TS – Omat etuvaraukset -sivulle, jossa voit hallinnoida varaustasi.
  • Itse etukuponki ei tule sähköpostiin, vaan se pitää joko tulostaa paperille tai tallentaa pdf-muotoisena tiedostona älypuhelimeen. Tämän hoidat helposti omat etuvaraukset sivulla Tulosta-painikkeesta. Suosittelemme etukupongin tallentamista tai kuvakaappausta siitä, jolloin se on varmasti käytössäsi näyttelyyn tullessasi.

Omat etuvaraukset