Puoleen hintaan kesäteatteriin

Peter Pan Vartiovuorella
näytökset pe 8.7. / ke 13.7. / to 28.7. / ti 2.8. klo 18.00

Lippuja on rajoitettu erä, 70 kpl/näytös. Etu on voimassa niin kauan kuin lippuja riittää, viimeistään 2.8. asti.

Etuhintaiset liput ovat ennakkoon myynnissä Lippupisteen myyntipisteissä Turun alueella (ks. alla) ja Turun Kesäteatterin palvelupisteellä Vartiovuorella. Teatterin palvelupiste on avoinna esityspäivisin kaksi tuntia ennen esityksen alkamista ja palvelee esityksen alkuun asti.

TS jatkuvan tilaaja, esitä lippuja ostaessasi sähköinen TS-asiakaskortti, löydät sen uutissovelluksestamme. Lataa sovellus älypuhelimeen sovelluskaupastasi. Kirjaudu TS-tunnuksella. Tarvittaessa lue lisää sovelluksesta ja asiakaskortista.
Tarvittaessa voit todentaa asiakkuutesi myös muulla tavoin, esimerkiksi TS tilauslaskun näyttämällä.

• Lippu puoleen hintaan, yhden lipun etuhinta 13 €, sisältäen palvelumaksun. Norm. 26 €. Huomioithan, että hintaan voidaan lisätä myös myyntipisteen omia palvelumaksuja, ne vaihtelevat myyntipisteittäin.
  • Lipun hinta on sama sekä aikuisille että lapsille.
  • Enintään 2 etuhintaista lippua/TS jatkuvan tilaaja.
  • Ei nettilippuja eikä -varauksia, ei puhelinvarauksia.

Lippupisteen myyntipisteet Turun alueella

• Turussa: K-Citymarket Ravattula & Skanssi, Prisma Itäharju, Länsikeskus ja Tampereentie sekä Stockmann
  • Raisiossa: Prisma Mylly
  • Naantalissa: Naantalin Matkailu