Puoleen hintaan esitykseen

Oopperan ja Baletin areenakiertue 2023
ke 24.5. ja to 25.5. klo 18, Gatorade Center

Oopperatalon väki jalkautuu toukokuussa ennennäkemättömälle areenakiertueelle ympäri Suomen. Ohjelmassa on oopperan ja baletin parhaimpia paloja rakastetuimmista aarioista taiturillisimpiin kaksintansseihin, loistokkaita kuorokohtauksia unohtamatta. Kiertueen musiikista vastaa Kansallisoopperan orkesteri. Luvassa on näyttävä, viihdyttävä ja nopeatempoinen spektaakkeli, joka sopii erinomaisesti ensikertalaisille ja koko perheelle!

Rajoitettu erä etuhintaisia lippuja myynnissä TS jatkuvan tilaajille tapahtuman omalla myyntisivulla.

Valitse lippuja ostaessasi ensin lippujen määrä (max. 2 kpl), sitten Hintaryhmä B45, jolloin pääset ostamaan etuhintaisia lippuja. Eläkeläis- ja opiskelijahinnoissa on jo huomoitu alennus, joten niistä ei puoleen hintaan etua saa. Huomioithan, että sinun pitää rekisteröityä Ooppera-Baletin käyttäjäksi ennen ostoa.

• Hinnat 20/23 € (norm. 39/45 €).
  • Etu koskee kaikkien katsomopaikkojen lippuja molemmissa esityksissä, hintaryhmässä B45.
  • Enintään 2 etuhintaista lippua / TS jatkuvan tilaaja.
  • Etu on voimassa 17.5.2023 asti, tai niin kauan kuin lippuja riittää.