Vaihda veloituksettomaan e-laskuun

Sähköinen e-lasku on turvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa Turun Sanomien tilauslaskusi.

Siirtymällä nyt e-laskuun saat monia hyötyjä

• laskujen hallinnointi ja maksaminen on vaivatonta
  • voit maksaa missä vain, älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella
  • laskut arkistoidaan verkkopankissasi
  • e-lasku on veloitukseton ja ympäristöystävällinen

Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi. Toimi näin:

1. Ota esille uusin tilauslaskusi ja kirjaudu verkkopankkiisi
  2. Valitse e-lasku-osio
  3. Valitse laskuttajaluettelosta Turun Sanomat
  4. Anna tunnistetietona asiakasnumerosi tai laskun viitenumero. Molemmat löydät tilauslaskustasi.
  5. Kun olemme vastaanottaneet pankiltasi tekemäsi valtuutuksen, lähetämme tilauslaskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi. Voit myös valita automaattisen maksamisen, jolloin laskun summa veloittuu tilitäsi eräpäivänä.

Saamasi e-lasku on ulkoasultaan yleisen standardin mukainen. Jos haluat nähdä tilauslaskusi tutun näköisenä ja tutustua myös mahdollisiin laskuliitteisiin, klikkaa laskun sisältä löytyvää ”katso alkuperäinen laskun kuva” -linkkiä.

Sähköiseen laskutukseen siirtyminen kannattaa, sillä paperilaskuista veloitetaan paperilaskulisä voimassa olevan hinnaston mukaan.