Kaksi yhden hinnalla konserttiin

Uudenvuoden wieniläiskonsertti
Ke 11.1. klo 19, Turun Konserttitalo

Schönbrunnin Linnanorkesterin parhaista soittajista koostuva kiertuekokoonpano solisteineen tuo rakastetun
Uudenvuoden wieniläiskonsertin Turkuun. Klassinen ohjelmisto pohjautuu Wienin filharmonikkojen
vuosittaiseen uudenvuoden konserttiin. Kappalevalikoima elää hieman vuosittain, mutta päättyy aina komeasti
Johan Strauss nuoremman Tonava kaunoinen-wienervalssiin ja Johann Strauss vanhemman Radetzkymarssiin.
Kapellimestarina Turussa Guido Mancusi ja solisteina Wolfgang Resch sekä Simona Eisinger.

Etuhintaisia lippuja myy Lippupiste:

• Rajoitettu erä lippuja kaksi yhden hinnalla, alkaen 72 € (hintaryhmä I, aikuinen). Hinta sisältää palvelumaksun, toimituskulut lisätään toimitustavasta riippuen.
  • Ei ostorajoitusta.
  • Liput ovat myynnissä etuhintaan verkossa ja Turun alueen Lippupisteen myyntipisteissä niin kauan kuin niitä riittää, viimeistään 11.1. asti.

Osta liput

• Myyntipisteissä esitä lippuja ostaessasi sähköinen TS-asiakaskorttisi, löydät sen uutissovelluksestamme. Lataa sovellus älypuhelimeen sovelluskaupastasi. Kirjaudu TS-tunnuksella. Tarvittaessa lue lisää sovelluksesta ja asiakaskortista. Tarvittaessa voit todentaa asiakkuutesi myös esim. Turun Sanomien tilauslaskusta.

Lippupisteen myyntipisteet Turun alueella

• Citymarketit: Ravattula ja Skanssi
  • Prismat: Itäharju, Länsikeskus, Mylly, Piispanristi, Tampereentie
  • Naantalin matkailu
  • Stockmann