Kaksi yhden hinnalla messuille

Turun Rakennusmessut 2024
Etu voimassa pe 9.2. klo 11-18, Turun Messukeskus

Tervetuloa inspiroitumaan Turun Rakennusmessuille Turun Messukeskukseen! Tarjolla muun muassa ratkaisuja rakentajille, sisustusvinkkejä ja ajankohtaista asiaa älykodeista ja tulevaisuuden asumisesta. Messut jatkuvat sunnuntaihin asti, tutustu tapahtumaan ja näytteilleasettajiin.

Etuhintaiset liput myynnissä vain Turun Messukeskuksen verkkokaupassa:

• Kaksi aikuisten lippua yhden hinnalla 13 €. Liput voimassa perjantaina 9.2.
  • Kampanjakoodi TSTILAAJAETU24
  • Kirjoita koodi kohtaan ”Onko sinulla alennus, osto- tai kampanjakoodi. Klikkaa tästä syöttääksesi.”
  • Kampanjakoodi voimassa 2.-9.2.2024
  • Max. 2 etuhintaista lippua/jatkuvan tilaaja