Kaksi yhden hinnalla futismatsiin

TPS – FF Jaro lauantaina 30.7. klo 17 Veritas Stadionilla

Heinäkuun viimeisenä lauantaina TPS saa vastaansa FF Jaron Pietarsaaresta. Otteluisäntänä tarjoamme TS jatkuvan tilaajille liput kaksi yhden hinnalla. Lähde siis mukaan kaverin kanssa, kannustetaan paikan päällä turkulaiset voittoon!

Etuhintaiset liput ovat myynnissä Veritas Stadionin lipunmyynnissä ottelupäivänä, lauantaina 30.7. klo 16.00 alkaen. Ei nettilippuja eikä -varauksia, ei puhelinvarauksia.

Huom! TS jatkuvan tilaaja, esitä lippuja ostaessasi sähköinen TS-asiakaskortti, löydät sen uutissovelluksestamme. Lataa sovellus älypuhelimeen sovelluskaupastasi. Kirjaudu TS-tunnuksella. Tarvittaessa lue lisää sovelluksesta ja asiakaskortista.
Tarvittaessa voit todentaa asiakkuutesi myös muulla tavoin, esimerkiksi TS tilauslaskun näyttämällä.

• Kaksi normaalihintaista lippua yhden hinnalla, ei ostorajoitusta.
  • Voit käyttää edun, kun sinulle tulee Turun Sanomat jatkuvana tilauksena.
  • Lippujen normaalihinnat 10-20 €.
  • Lipunmyynti saattaa ruuhkautua, joten olethan paikalla ajoissa.
  • Lue lisää ottelusta.