Jaa digilukuoikeuksia

Yksi tilaus, rajattomasti digisisältöä jopa neljälle käyttäjälle

Turun Sanomien tilaajana olet oikeutettu uuteen etuun. Voit jakaa digilukuoikeuden kolmelle kanssasi samassa taloudessa asuvalle, kun tilaukseesi sisältyy digi. Näin jokainen pääsee omalla TS-tunnuksellaan lukemaan rajoituksetta kaikkea digitaalista sisältöämme uutis- ja näköislehtisovelluksilla tai tietokoneella.
Digilukuoikeuden saaja voi omalla henkilökohtaisella TS-tunnuksellaan räätälöidä ja lukea haluamiaan sisältöjä. Oma TS-tunnuksesi sekä tilaus- ja asiakastietosi pysyvät sinun hallinnassasi.

Jaa digilukuoikeus Oma TS -palvelussa, toimi näin:

 1. Kirjaudu palveluun omalla TS-tunnuksellasi.
 2. Mene Tilaustiedot-osioon ja valitse kohta: Jaa digilukuoikeus. Linkki näkyy, kun tilauksesi mahdollistaa jakamisen.
 3. Täytä digilukuoikeuden saajan tiedot.
 4. Lukuoikeuden saaja saa sähköpostiin viestin saamastaan digilukuoikeudesta sekä lisäohjeita. Pian hänkin voi nauttia monipuolisista digisisällöistä.

Jaa digilukuoikeus

Lue digisisältöä miten haluat – saat kaiken tämän

 • Lataamalla kätevän uutissovelluksen, uutiset kulkevat aina mukanasi. Sovelluksessa valitset itse mitä luet – voit räätälöidä haluamasi sisällöt sovelluksen Sinulle-osiossa. Tee myös lukulistoja ja kuuntele uutisia. Ajanviete-osiossa jumppaat muistia ja aivonystyröitäsi, löydät sieltä päivittäin uuden sanaristikon, sudokun ja sanapelin. Löydät sovelluksesta myös asiakaskorttisi, kun jatkuva tilauksesi on voimassa. Asiakaskorttia vilauttamalla voit hyödyntää ajankohtaisia etuja ja elämyksiä. Huomaathan, että jatkuvan tilaajan edut eivät kuulu digilukuoikeuden saajille.
 • Verkon TS+ jutut ja TS Suora -lähetykset. Lue taustat uutisten takaa ja seuraa ajankohtaisia videosisältöjä. Ts.fi-uutisarkisto vuodesta 1997 alkaen.
 • Näköislehti, päivän painetun lehden digitaalinen versio on luettavissa heti puolen yön jälkeen missä ja milloin vain. Näköislehden arkisto käytössäsi vuodesta 2011 alkaen.

Hyvä tietää digilukuoikeuksien jakamisesta

 • Lukuoikeuksien jakaminen edellyttää, että sinulla on voimassa Turun Sanomien jatkuva tai määräaikainen tilaus ja siihen sisältyy digisisältö. Tarkista tilaustietosi.
 • Mahdollisuus digilukuoikeuksien jakamiseen näytetään Oma TS -palvelussa vain, jos sinulla on siihen oikeuttava tilaus.
 • Digilukuoikeuden saajan ei tarvitse olla samaa perhettä, mutta hänen on asuttava samassa taloudessa tilaajan kanssa.
 • Lukuoikeuksia voi lisätä tai poistaa vain tilaaja.  
 • TS-tunnukset ovat henkilökohtaisia.
 • Digisisällöt ovat käytettävissä tilauksen voimassaoloajan.
 • Jos digioikeuden saaja muuttaa toiseen osoitteeseen, hänen lukuoikeutensa päättyy.
 • Digilukuoikeuksien jakaminen ei kuulu yritystilauksiin. Mikäli sinulla on yritystilaus, ota yhteyttä asiakaspalveluun.