TS Kirja -klubilla Vilja-Tuulia Huotarinen

Syyskuun kirjaklubi Turun Kaupunginteatterissa to 28.9. klo 17
Teemana: Kuinka käy kirjan?

Syksyn ensimmäisellä TS Kirja -klubilla keskustellaan kirjallisuuden ja kirjallisuustapahtumien tulevaisuudesta. Vieraaksi saapuu Turun kirjamessujen ohjelmapäällikkö Vilja-Tuulia Huotarinen. Haastattelijana toimii Turun Sanomien kulttuurin ja lukemiston päällikkö Tuomo Karhu.

Vilja-Tuulia Huotarinen on Turun kirjamessujen ohjelmajohtaja ja kirjailija. Huotarinen on saanut mm. Finlandia Junior -palkinnon, ja hänen Valoa valoa valoa -romaaniinsa perustuva elokuva tulee ensi-iltaan lokakuussa.

Lähde mukaan syksyn ensimmäiselle klubille, tapahtumaan on vapaa pääsy!
Jos et pääse paikalle, voit seurata illan etenemistä suorana, ja se on katsottavissa myös tallenteena verkkosivuillamme.
Aiempien klubien tallenteita löydät

Katso suorana 28.9.

Vuoden muut TS Kirja -klubit järjestetään Turun kaupunginteatterissa 12.10., 9.11. ja 14.12. Klubeilla Tuomo Karhun juontajaparina vuorottelevat Turun kaupunginteatterin dramaturgi Satu Rasila ja kirjailija-opettaja Niina Repo. TS Kirja -klubin syyskauden aiheissa kuljetaan hyvän mielen viihdekirjallisuudesta Suomen historian tummimpiin vuosiin. Niihin yleisöä saattelee Kjell Westö, joka saapuu vuoden viimeisen klubin vieraaksi.

Tilaamalla TS Kulttuurin uutiskirjeen, saat jatkossa myös erillisen sähköpostin kuukauden TS Kirja -klubista.

Tilaa uutiskirje