TS-tunnukset ovat avain palveluihin

monta-palvelua_1920x400px

Turun Sanomien koko digisisältö on käytössäsi samoilla tunnuksilla. Voit lukea näköislehteä,  TS+ juttuja sekä hoitaa tilausasioitasi Oma TS -palvelussa.

TS-tunnukset ovat avain palveluihisi

Samoilla tunnuksilla käytössäsi ovat

• ts.fi-verkkosivut
  • TS+ sisältö ja TS Kirja
  • näköislehden tabletti- ja mobiilisovellukset (iOS ja Android)
  • näköislehti verkossa
  • Oma TS -palvelu: osoitteenmuutokset, jakelunkeskeytykset, jakelutilanteen tarkistus, tapahtumaetujen varaus

Huomaathan, että TS-tunnukset ovat talouskohtaiset ja linkitetty Turun Sanomien tilaukseesi. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat lukea samoilla tunnuksilla tilaukseen kuuluvia digisisältöjä.

Painetun lehden tilaajana pääset tunnuksilla Oma TS -palveluun, jossa voit hoitaa kätevästi tilausasioita. Samoilla tunnuksilla voit lukea kaikille tilaajille avoimia pyhäpäivien näköislehtiä esimerkiksi juhannuksena, jouluna ja pääsiäisenä.

Luo omat TS-tunnukset

Kun luot TS-tunnuksia, muistathan syöttää myös asiakasnumerosi. Sen avulla tunnukset linkittyvät tilaukseesi ja pääset hoitamaan tilausasioita Oma TS -palvelussa. Kun tilaukseesi kuuluu myös digisisältö, pääset lukemaan näköislehteä ja TS+ sisältöä tunnusten luomisen jälkeen.

Luon TS-tunnukset

Minulla on jo tunnukset, mutta olen unohtanut salasanani. Miten toimin?

Salasanan vaihtaminen on helppoa. Täällä voi pyytää salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi.
Lue lisää Usein kysyttyä.

Vinkki kirjautumiseen

Pysy sisäänkirjautuneena kaikissa laitteissasi, jolloin digisisällön ja Oma TS -palvelun käyttö on helppoa ja nopeaa.