TS-tunnus on avain palveluihin

monta-palvelua_1920x400px

Turun Sanomien koko digisisältö on käytössäsi samalla TS-tunnuksella. Voit lukea näköislehteä,  TS+ juttuja sekä hoitaa tilausasioitasi Oma TS -palvelussa.

TS-tunnus on avain palveluihisi

Samalla tunnuksella käytössäsi ovat

• ts.fi-verkkosivut
  • TS+ sisältö ja TS Kirja
  • näköislehden tabletti- ja mobiilisovellukset (iOS ja Android)
  • näköislehti verkossa
  • Oma TS -palvelu: osoitteenmuutokset, jakelunkeskeytykset, jakelutilanteen tarkistus, tapahtumaetujen varaus

Huomaathan, että TS-tunnus on talouskohtainen ja linkitetty Turun Sanomien tilaukseesi. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat lukea samalla tunnuksella tilaukseen kuuluvia digisisältöjä.

Painetun lehden tilaajana pääset tunnuksellasi Oma TS -palveluun, jossa voit hoitaa kätevästi tilausasioita. Samalla tunnuksella voit lukea kaikille tilaajille avoimia pyhäpäivien näköislehtiä esimerkiksi juhannuksena, jouluna ja pääsiäisenä.

Luo oma TS-tunnus

Kun luot TS-tunnusta muistathan syöttää myös asiakasnumerosi. Sen avulla tunnuksesi linkittyy tilaukseesi ja pääset hoitamaan tilausasioita Oma TS -palvelussa. Kun tilaukseesi kuuluu myös digisisältö, pääset omalla tunnuksellasi lukemaan näköislehteä ja TS+ sisältöä.

Luon TS-tunnuksen

Minulla on jo TS-tunnus, mutta olen unohtanut salasanani. Miten toimin?

Salasanan vaihtaminen on helppoa. Täällä voi pyytää salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi.
Lue lisää Usein kysyttyä.

Vinkki kirjautumiseen

Pysy sisäänkirjautuneena kaikissa laitteissasi, jolloin digisisällön ja Oma TS -palvelun käyttö jatkossa on helppoa ja nopeaa.