Lasten lauantai

Aboa Vetus Ars Nova -museossa lauantaina 20.11. klo 11-18

Nyt tarjoamme perheille mukavaa yhteistä tekemistä museossa. Ohjelmassa tarinallisia opastuksia, pienoisesineen askartelua nukkekotiin ja tietysti tutustuminen hiirten pienoismuseo Mouseumiin.
1 perhelippu/ tilaaja, sis. perheen 2 aikuisen ja lasten sisäänpääsyn museoon. Samalla lipulla voi vierailla museon kaikissa näyttelyissä.

Kaikki liput varattiin loppuun klo 15 mennessä. Niitä voi vielä vapautua, joten kannattaa seurata varaustilannetta.

Katso varaustilanne