Uutta! Kesäkisa ja kesätehtävät 24.6. alkaen

Pidä painettu lehti mukana lomallakin!
Tänä vuonna lehdessä on kokonaisen sivun verran joka päivälle uusia pähkinöitä purtavaksi. Ovatko kakuro, binairo ja hidato sinulle jo tuttuja? Puuhaa riittää jokaisen älynystyröille. Päivän tehtävien vastaukset löydät seuraavan päivän lehdestä.

Mukana on myös uusi hauska kesäkisa tilaajille. Osallistu koko perheen kesäkisaan, kokoa palapeli ja voita upeita palkintoja. Kesäkisan palapelin kuvitus on Turun Sanomien palkitun taiteilijan, Ante Johanssonin käsialaa.

Löydät kesätehtävät-sivun lehdestä päivittäin 24.6.—31.7.2019

Kesäkisan ohjeet

Kesäkisaan voivat osallistua kaikki Turun Sanomien painetun lehden tilaajat, joiden tilaus on voimassa ja lehti jakelussa kisan ajan. Kesäkisan palapelin osia julkaistaan päivittäin 24.6.—31.7. välisenä aikana.

Palapelin sata osaa kiinnitetään palapelin pohjaan, joka on julkaistu lehdessä maanantaina 24.6. ja keskiviikkona 3.7. Palapelin voi koota myös muulle n. 40×40 cm kokoiselle paperille tai pahville. Kesäkisan palapeli toimii ainoastaan painetussa lehdessä.

Toimita valmis palapeli 20.8. mennessä:

  • postita osoitteeseen Turun Sanomat, PL 95, 20101 Turku. Kuoreen merkintä ”Kesäkisa”
  • tuo asiakaspalvelupisteeseen: Kauppiaskatu 5, ti—pe klo 8.30—16.30, ma suljettu
  • lähetä sähköpostilla kuva valmiista palapelistä osoitteeseen kesakisa@ts.fi

Muista kertoa lähetyksen yhteydessä nimi, osoite, puhelin ja asiakasnumero (ei välttämätön).

Arvontasäännöt
Kesäkisan palkinnot arvotaan kaikkien valmiin palapelin ja yhteystietonsa palauttaneiden kesken 20.8.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimet julkaistaan Turun Sanomissa ja näillä verkkosivuilla. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. TS-Yhtymän henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Turun Sanomat maksaa arpajaisveron.