Kaksi yhden hinnalla kisoihin

Paavo Nurmi Games tiistaina 14.6. klo 16.30–21

Kaikki artikkelit

Etuhintaisia lippuja myy Ticketmaster, lippuja rajoitettu erä.
Etu on voimassa vain ennakkomyynnissä 10.6. asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.
Huom! A-katsomon paikat on varattu loppuun ma 25.4.

• Kaksi lippua yhden hinnalla, enintään 6 kpl etuhintaista lippua/TS jatkuvan tilaaja.
  • Lippujen norm.hinnat: A: 68€ (varattu loppuun) / B: 58€ (vain vähän jäljellä)/ C: 43€ / D: 35€
    Huom! Hintoihin lisätään lippukaupan voimassa oleva palvelumaksu.
  • Puhelinvaraukset 0600 10 800 (2 €/min + pvm/mpm). Avoinna ma-pe klo 8-21, la 9-21 ja su 10-18
  • Ei nettilippuja eikä -varauksia.

• Nouda etukäteen puhelimitse varatut lippusi Ticketmasterin myyntipisteistä: Turussa: K-Citymarket Ravattula & Skanssi, Prisma Itäharju, Länsikeskus ja Tampereentie, ja Stockmann. Raisiossa: Prisma Mylly Naantalissa: Naantalin Matkailu. Muut myyntipisteet www.ticketmaster.fi

• TS jatkuvan tilaaja: esitä lippuja noutaessasi sähköinen TS-asiakaskortti, löydät sen uutissovelluksestamme. Lataa sovellus älypuhelimeen sovelluskaupastasi. Kirjaudu TS-tunnuksella. Tarvittaessa lue lisää sovelluksesta ja asiakaskortista. Tarvittaessa voit todentaa asiakkuutesi myös esim. TS tilauslaskua näyttämällä.

Kiekonheiton hallitseva olympiavoittaja Daniel Ståhl kohtaa Tokion olympiafinalistit toisessa kotikaupungissaan Turussa. Nähdäänkö Turussa jopa 70 metrin kiekkokaaria?

Viime kesänä Senni Salminen kirjautti Paavo Nurmen kisoissa naisten kolmiloikan Suomen ennätyksen uusiin lukemiin. Kuinka pitkälle Senni ja Kristiina Mäkelä venyvät tällä kertaa? Entä mihin kykenee Tokion olympialaisten paras eurooppalainen estemies Topi Raitanen?

Keihäänheitossa nähdään maailmanennätyslukemia hätyytellyt Johannes Vetter. Parantaako Vetter nimissään olevaa stadion ennätystä 91,49?

Nooralotta Neziri, Reetta Hurske, Annimari Korte kisaavat pika-aidoissa maailman kärkinaisia vastaan. Sara Kuivisto on tehtaillut Suomen ennätyksiä urakalla – mitä vauhtia nahdään Turussa 800 metrillä?

Katso koko ohjelma www.paavonurmigames.fi