Etäopastus näyttelyyn

Aapo Huhdan Vuoden nuori taiteilija 2020 -näyttely
ti 23.3. klo 17–18­ Zoom-ohjelman kautta

Tarjoamme 100:lle TS jatkuvan tilaajalle mahdollisuuden tutustua Aboa Vetus Ars Novan ajankohtaisiin taidenäyttelyihin etäopastuksella, kuva- ja videoesityksen avulla. Osallistujien on mahdollista esittää kysymyksiä ja teosten herättämiä ajatuksia chatin kautta.

Varaa paikkasi perjantaina 19.3. klo 9.00 alkaen. Ilmoittautuminen on auki 22.3. klo 10 asti. Esteen sattuessa voit perua osallistumesi ja vapauttaa paikkasi seuraavalle.
Lähetämme osallistujille osallistumislinkin sekä tarkemmat ohjeet etäopastukselle liittymisestä sähköpostilla.

Ilmoittaudu tästä

Opas kertoo näyttelyistä, taiteilijoiden työskentelystä ja avaa tulkintapolkuja teosten takana.
Aapo Huhta valokuvaa todellisia paikkoja ja tilanteita. Hänen kuvissaan tuttu muuttuu tuntemattomaksi, arkipäiväinen epätodelliseksi. Vuoden nuori taiteilija -näyttely esittelee taiteilijalta kolme teossarjaa.
Etäopastuksella tutustutaan myös kuvataiteilja Antti Oikarisen Melkein ei mitään -studionäyttelyyn.
Lue lisää näyttelyistä.
Museo on toistaiseksi suljettu alueen koronatilanteen vuoksi.