Emma Salokoski & Ilmiliekki 31.10.

Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet
ke 31.10. klo 20, 
Teatro-sali, Logomo

Suomen eturivin jazzmuusikoista koostuva kokoonpano on saanut kiitosta omintakeisesta otteestaan moderniin pohjoismaiseen jazziin, ja on palkittu mm. Teosto -palkinnolla. Yhtyeen jäsenet ovat kukin tahoillaan tehneet mittavaa ja menestyksekästä solistiuraa. Silti he palaavat aina takaisin tähän kokoonpanoon, jossa ovat yhdessä saaneet tehdä musiikkia jo yli 15 vuoden ajan.

Kestotilaajille liput konserttiin 25,00 € (norm. 35 €). Lippuja on rajoitettu erä!
Etu on voimassa 31.10. asti (tai niin kauan kuin lippuja jäljellä).

Varaa liput

Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet julkaisee lokakuun alussa Svart Recordsin kautta uuden odotetun pitkäsoiton, “Ligger du fortfarande i sängen?”. Levy on jatkoa melkein kymmenen vuotta sitten julkaistulle “Vi sålde våra hemman” -levylle, jossa yhtye tulkitsi ruotsinkielisiä kansanlauluja. Uuden levyn materiaali keskittyy tällä kertaa suomenruotsalaiseen runouteen. Joukosta löytyy niin Edith Södergrania kuin Elmer Diktoniusta, mutta ennenkaikkea eläviä runoilijoita, jotka kuvaavat tämän päivän haasteita ja kipupisteitä. Näihin kuuluu mm. Birgitta Boucht, jonka runosta “Du lyckligt lottade” levy on saanut nimensä.

Yhtyeen jäsenet ovat säveltäneet uutta musiikkia Salokosken valitsemiin runoihin. Edellinen yhteisalbumi Vi sålde våra hemman (2009, Suomen Musiikki) keräsi laajalti kehuja ja muun muassa Soundi antoi levylle täydet pisteet. Albumi oli Suomen virallisella albumilistalla kolme viikkoa, sijoittuen parhaimmillaan sijalle 12.

Emma Salokoski; laulu
Verneri Pohjola; trumpetti
Tuomo Prättälä; piano
Antti Lötjönen; basso
Olavi Louhivuori; rummut