Tarjous painetun lehden tilaajalle

Täydennä tilaustasi digillä!

Tuleeko sinulle Turun Sanomat vain painettuna? Täydennä nyt tilaukseesi digisisältö, saat koko paketin vain painetun lehden hinnalla ensimmäisen vuoden ajan. Digisisältö on aina mukanasi: kotona, töissä, mökillä, matkoilla.

Lisäksi voit voittaa upean luksusristeilyn kahdelle Viking Gracella, arvo jopa 442 euroa!

Saat kaikki nämä painetun lehden hinnalla:

  • Painettu lehti on luettavanasi kuten ennenkin.
  • Näköislehti on saatavilla joka päivä viimeistään aamuneljältä. Lue missä ja milloin vain.
  • TS+ sisältö tarjoaa joka päivä uutisia, reportaaseja ja analyysejä. TS+ jutut ovat verkossa vain tilaajien luettavissa.

Hyödynnä nyt etusi ja täydennä tilaustasi digillä!

Lehteni tulee päivittäin

Lehteni tulee viikonloppuisin

Huomioithan,
että laskutusrytmisi muuttuu. Nykyinen painetun lehden tilauksesi päättyy ja saat uudesta tilauksesta laskun, jossa hyvitetään nykyisestä tilauksestasi jäljellä oleva summa. Ensimmäisen vuoden jälkeen maksat digisisällöstä jokapäiväisenä tilaajana vain +3 €/kk ja viikonlopputilaajana +4,50 €/kk.

Kampanjaetua ei voi hyödyntää, mikäli edellisen kestotilauksesi päättymisestä on kulunut alle kolme kuukautta tai sinulla on tarjoushintainen kestotilaus. Kampanjaedun voi käyttää vain kerran.

Kaikkien tilauksensa täydentäneiden kesken arvotaan 1.10.2018 risteily Viking Gracella. Palkinto sisältää vuorokauden risteilyn kahdelle premium-hytissä, erikoisaamiaiset, meno- ja paluumatkan illalliskupongit ja SPA-sisäänpääsyt kahdelle. Arvo 442 €.