1000+1000 vapaalippua kestotilaajille

Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet -messuille 25.10. tai 27.10. Turun Messukeskukseen

Ota aikaa itsellesi! Tarjoamme kestotilaajille 2000 vapaalippua ensi viikonlopun
hyvinvoinnin messuille. Vapaalipulla pääset messuille valintasi mukaan joko perjantaina tai sunnuntaina.

Vapaaliput varataan keskiviikkona 23.10. klo 8.30 alkaen.
1-2 vapaalippua / kestotilaaja, arvo à 10 €.

Varaa vapaalippu

Voit myös noutaa lippusi asiakaspalvelusta, Kauppiaskatu 5, Turku. Palvelemme ti-pe 8.30-16.30. Esitä lippua hakiessasi TS-asiakaskorttisi.

Tutustu messupäivien ohjelmaan ja näytteilleasettajiin.