Tuotteet

Turun Sanomat

Koko paketti paperilla ja diginä

Tilaamalla Turun Sanomat yhdistelmätilauksena saat perinteisen painetun lehden kotiin kannettuna. Lisäksi saat käyttöösi Turun Sanomien koko digisisällön. Yhdistelmätilaus sisältää kaiken tämän:

• Perinteinen painettu lehti sekä viikko- ja erikoisliitteet
  • Näköislehti, lue joka päivä missä ja milloin vain.
  • TS+ tarjoaa verkossa lisää artikkeleita.
  • TS Kirja, osio kirjallisuuden ystäville.

Tilaa

TS Paperi

Perinteisesti painettuna

Turun Sanomien painetussa lehdessä kerromme lukijoille Varsinais-Suomen tärkeimmät asiat ja ilmiöt unohtamatta kotimaan ja ulkomaan uutisia. Tilaa löytyy ihmisläheisille reportaaseille ja teemalliselle sisällölle.

Lehden välissä ilmestyy viikkoliite Extra sekä useita mielenkiintoisiin aiheisiin pureutuvia erikoisliitteitä vuodessa.

Turun Sanomat tarjoaa sinulle uusia näkökulmia ja monipuolista hyötytietoa arjen avuksi.

Tilaa

TS Digi

Näköislehti ja verkon TS+ sisältö aina mukanasi

Lue päivän uutiset tuoreeltaan sielläkin missä painettua lehteä ei ole saatavilla.
Näköislehti on digitaalisessa muodossa luettava painetun lehden näköisversio. Se on luettavissa tietokoneella ja erillisellä sovelluksella iPadilla, iPhonella ja Android-laitteilla.

Näköislehden tilaajana luettavinasi ovat myös viimeisimmän kahden viikon lehdet ja liitteet.

Tilaa

Lue näköislehti

TS Makasiinit

TS Makasiini on Turun Sanomien tuottama, eri teemoilla ilmestyvä aikakauslehti. Vuonna 2017 julkaisemme kolme makasiinilehteä, joista TS Makasiini Koti ilmestyi 31.3. ja Makujen Saaristo 9.6.

Uusin makasiinilehti Turku 1940-50-luvuilla ilmestyi perjantaina 27.10.
Voit ostaa lehden hyvinvarustelluista Lehtipisteistä, hinta 5,90 €.

TS Kirjat

Turun Sanomien verkkokaupasta löydät mielenkiintoisia Turkuun ja lähiympäristöön liittyviä kirjoja. Se tarjoaa myös muita Turun Sanomiin liittyviä tuotteita.

Verkkokauppaan

Ylös