Vaihda e-laskuun

E-lasku on turvallinen ja ekologinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskut sähköisesti.
Myös Turun Sanomien tilauslaskut voi vastaanottaa e-laskuna.

Ota e-lasku helposti käyttöön

1. Ota esille uusin tilauslasku ja kirjaudu verkkopankkiisi.
  2. Tee e-laskusopimus verkkopankissa.
  3. Valitse laskuttajaluettelosta Turun Sanomat ja anna tunnistetiedoksi asiakasnumerosi, jonka löydät tilauslaskustasi.
  4. Maksa tämä lasku normaalisti verkkopankissa.
  5. Pankki lähettää meille ilmoituksen sopimuksesta. Tämän jälkeen lähetämme tilauslaskut suoraan e-laskuna verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi.

Huomaathan, että saamasi e-lasku on ulkoasultaan yleisen standardin mukainen. Jos haluat nähdä tilauslaskusi tutun näköisenä ja tutustua myös mahdollisiin laskuliitteisiin, klikkaa laskun sisältä löytyvää ”katso alkuperäinen laskun kuva” -linkkiä.