Kestotilaajan pysyvät edut

Pyhäpäivien näköislehdet tilaajille

Turun Sanomien tilaajana sinulla on oikeus lukea näköislehti maksutta niinä pyhäpäivinä, jolloin paperilehti ei ilmesty. Lukeminen onnistuu omilla TS-tunnuksilla.

Pyhäpäivien ylimääräiset näköislehdet ovat tilaajien luettavissa

1.1. uudenvuodenpäivänä
16.-17.4. pääsiäispäivänä ja 2. pääsiäispäivänä
2.5. vapunpäivän jälkeen
24.6. juhannusaattona sekä 25.6. juhannuspäivänä
5.11. sunnuntaina pyhäinpäivän jälkeen
25.12. joulupäivänä, sama lehti luettavissa 26.12. tapaninpäivänä

Näköislehteen

Ilahduta ilmaisella lahjalla

Lahjoita 6 viikon lehdet paperisena tai diginä

Kuuluuko lähipiiriisi joku, jolle ei tällä hetkellä tule Turun Sanomia? Ilahduta häntä ajankohtaisella ja hyödyllisellä lahjalla. Kestotilaajan etuna voit antaa Turun Sanomat lahjaksi 6 viikon ajaksi, etkä maksa mitään. Ilmaisen lehtilahjan voi antaa kerran kalenterivuoden aikana.

Valitse paperi tai digi, kun lahjan saaja asuu Turun Sanomien varhaisjakelualueella Lounais-Suomessa. Muualle Suomeen voit valita lahjalehden digitaalisena.

Ilahdutan lehtilahjalla

Digilahja paperilehden tilaajalle

Paperilehden kestotilaajana voit nyt kokeilla Turun Sanomien digitaalista sisältöä ilmaiseksi kokonaisen kuukauden ajan. Tilaa digipaketti vaikka lomalle mukaan ja voit lukea Turun Sanomia näköislehtenä sielläkin minne paperilehti ei yllä. Joka päivä.

Saat kaikki nämä tuotteet kuukaudeksi ilmaiseksi

Näköislehti. Paperisen lehden digitaalinen versio on luettavanasi verkossa viikon jokaisena päivänä. Tablettiin valmiiksi ladattu lehti ei kaipaa edes verkkoa, voit lukea lehden vaikka lentokoneessa!

Lue lisää

Vaihtotarjous paperilehden tilaajille

Kaikki tämä paperilehden hinnalla!

Paperilehden kestotilaaja, vaihda nyt tilauksesi yhdistelmäksi. Saat lehden lisäksi käyttöösi koko Turun Sanomien digitaalisen sisällön, TS Digipaketin. Maksat koko tilauksesta ensimmäisen vuoden ajan vain paperilehden hinnan.

Saat kaiken tämän:

  • Perinteinen paperilehti on luettavanasi kuten ennenkin
  • Näköislehti on selattavissa verkossa viikon jokaisena päivänä. Lue missä ja milloin vain.
  • TS+ -sisältö tarjoaa lisää artikkeleita, jotka ovat verkossa vain tilaajien luettavissa.
  • TS Digimakasiini on verkkojulkaisu vaihtuvilla teemoilla. Kevään aikana uutta sisältö aina kuukauden viimeinen torstai.

Lue lisää

Ilmoita puoleen hintaan

Osta, myy tai kerro iloinen uutinen lehdessä. Kestotilaajana saat vuoden aikana kaksi ilmoitusta sekä Jokamiehen Markkinoille että Iloisiin Uutisiin puoleen hintaan.

Myy Jokamiehen Markkinoilla -50%

Laita vanhat tavarat kiertoon Jokamiehen Markkinoilla. Se julkaistaan Turun Sanomissa lauantaisin ja sunnuntaisin.

Yllätä Iloisella Uutisella -50%

Syntymäpäivät, häät, ristiäiset tai muuta mukavaa perhepiirissä — kerro iloisesta tapahtumasta tai lähetä onnitteluja tutuille ja sukulaisille. Iloiset Uutiset ilmestyy Turun Sanomissa joka päivä.

Jätä ilmoitus

Tilaa lehti mukaan lomalle

Rinnakkaislehti kotimaan lomalle -40%

Kun haluat jättää myös kotiin jääville luettavaa, tilaa lomalle toinen lehti. Saat kestotilaajan etuna paperisen rinnakkaislehden 40% alennuksella.

Voit tilata rinnakkaislehden kotimaan lomaosoitteeseen, jos sinulla on voimassa ja jakelussa oleva Turun Sanomien tilaus vakinaiseen kotiosoitteeseen.  Lyhin tilausaika on 1 kuukausi ja pisin 6 kuukautta. Alennus lasketaan määräaikaisen lehden normaalihinnasta.

Kun rinnakkaislehdelle tulee tarvetta, ota yhteys asiakaspalveluun.

Ulkomailla tai jakelun ulottumattomissa?

Kun paperilehti on keskeytettävä, tilaa lomalle mukaan TS Digipaketti. Voit lukea näköislehteä ja verkon TS+ -juttuja missä vain.  Tilaajana saat digipaketin lomalle vain 0,50 eurolla päivässä vaikka muutaman viikon loman ajaksi.

Tilaa digipaketti

Mikäli haluat tilata paperilehden ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Tutustu vaihtuviin etuihin

Tiesithän että kestotilaajille tarjotaan pitkin vuotta useita tapahtuma- ja kuukausietuja?  Seuraa Vaihtuvat edut –sivua säännöllisesti ja ole mukana parhaissa tapahtumissa.

Katso vaihtuvat edut

Ylös